В Интернет има хиляди лайфхакове, които не са толкова добри, колкото създателите им се опитват да ни обедят. От време на време показвам такива, за да не се подлъгват хората.
Хамбургерите с бекон и яйце са изключително популярни в много страни по света, включително и в България.
Яйцето се пържи отделно. Долната идея се опитва да ви убеди, че ще стане още по-добре, ако то се сготви в самата хлебна питка. На външен вид наистина изглежда прекрасно.
А и изглежда лесно за приготвяне. Издълбайте хлебчето, направете легло от бекона и сложете яйцето вътре. Изпечете и яжте.
Проблемът е, че яйцето не се изпича добре. За да се сготви наистина както трябва, хлебчето трябва да престои доста време в печката. Яйцето в крайна сметка ще се изпече, но хлябът ще стане черен и изгорял.
Ако извадите сандвича, когато само изглежда отвън, че яйцето е изпечено, ще се получи ето този резултат:
Няма коментари:
Публикуване на коментар